30.10.2013

Ufoja ja vähän uudempiakin neuleita

Keuhkokuume vei minut petin pohjalle viikoksi ja toisen viikon olen siitä toipunut ja samalla saanut neuleita valmiiksi. Osa on ollut Ufona (=keskeneräisenä) pitkän aikaa, osa päättelemättä ja osa on uudempaa tuotantoa tai jopa tässä viikon aikana valmistunut. Tässä siis eilen pääteltyjä neuleita.

Kahdet sukat, kahdet käsineet, pari tiskirättiä ja yksi kaulahuivi valmiina.

Sukat itselle töihin Lanka Seitsemän veljestä Koko 38 Malli oma kärjestä neulottu
Sukat joululahjaksi Lanka Step Koko n. 40 Malli oma kärjestä neulottu
Lapaset joululahjapakettiin Lanka Nalle Koko naisen Malli oma/Nyt neulomaan -kirja
Sormikkaat joululahjapakettiin Lanka Nalle Koko naisen Malli Nyt neulomaan -kirjasta. Ensimmäiset ikinä neulomani sormikkaat.
Tiskirätit Lanka vihreässä vanha Novita Bambu, siniharmaassa uusi Novita Bambu Malli oma ohje (löytyy oikeasta palkista). Näitä olen neulonut automatkoilla, mukava neule silloin, kun ei pysty koko ajan katsomaan neuleeseen.
Kaulahuivi omaan käyttöön Lanka Argentina. Tämän olen neulonut jo noin vuosi sitten, oli jäänyt päättelemättä ja unohtunut ufokoriin.
Hartiahuivi Lanka Wool neliraita Malli Fifi (Ulla-neule 1/04). Tämän olen aloittanut jo joskus 7-8 vuotta sitten, nyt sain vihdoin ufon valmiiksi.

Tässä vielä lähikuva neuleesta
Toivottavasti saisin vielä jossain vaiheessa tehtyä viron villasta aloittamani (ja aika pitkälle tekemäni) Revontuli -huivinkin valmiiksi. Luultavasti en sitä kuitenkaan koskaan pysty kutittavuutensa vuoksi pitämään ja siksi se on jäänyt odottamaan valmistumista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailusta blogissani, ilahdun kovasti kaikista kommenteista!