17.1.2013

Tissis

Olen ommellut vaikka kuinka monta hyvin tai vähämmän hyvin onnistunutta tunikaa Facebookin Ompeluelämää -ryhmässä jaossa olleella Tissiksen kaavalla. Lähestyvä kevät on innostanut muutkin ryhmäläiset kaivamaan kaavan esille ja niin minäkin. Jättirätistä tarttui mukaan kivaa kukkakangastakin, joten tässä ensimmäinen täällä esitelty versio:

Hieman huonolaatuinen kuva tunikasta päällä. Kuvasta näkyy hyvin se, mistä kaava on nimensä saanut. Eihän uskoisi ikinä rintavarustuksen kokoni olevan vain B-kuppi? Leikkasin tunikaan ensimmäistä kertaa alkuperäisen ohjeen mukaisen kaitaleen sekä eteen, että taakse. Alaosasta olen jättänyt rypytykset pois ja hihan olen muokannut isommaksi sekä pitkähihaiseksi. Tällä kertaa leikkasin alaosan täysipitkäksi.
Tässä kuva kuosista tarkemmin. Kangas Jättirätti (kanttaukset samaa kangasta), malli Tissitunika, koko XL (n. 44).
Taakse silitin nimen.


1 kommentti:

  1. Hei taas! Hassua, etsin tänään pikkuhousujen teko-ohjeita ja päädyin tuohon edelliseen postaukseen. Huomasin vasta nyt, että se olikin julkaistu tänään. Lisäksi olen etsinyt tämmöisen tissiksen kaavoja jo jonkin aikaan. Joten laitoin heti pyynnön tuohon Ompeluelämää-ryhmään. Tosin Ottobre Designista olen tilannut pari lehteä, jossa on tuon tyyppinen kaava. Saapa nähdä, mitä päädyn ensiksi kokeilemaan.

    VastaaPoista

Kiitos vierailusta blogissani, ilahdun kovasti kaikista kommenteista!