2.1.2013

Hygieniapussukoita

Joulun karkkipapereita tuli kerättyä ja kokeiltua tällaista karkkipussiompelua. Aika moni kanssakeräilijä kyseli mihin näitä keräilen ja tässä on ensimmäinen koevedos. Silitin vuoreen turhan tukevan tukikankaan ja se oli koneelle vähän liikaa, ompeleminen oli hankalaa sellaisissa kohdissa joissa tuli 2 tai 3 kertaisesti tuo koko paksuus jalan alle. Uusi silikoonipaininjalka toimi todella hyvin (ostettu Tallinnasta Karnaluksista). Kiinnitin karkkipaperit kankaaseen liimaa ja irrota -aineella, sai aseteltua hyvin, kun ei tarvinnut kerralla osua kohdalleen. Paperit ompelin kiinni vain pystysaumoista ja tämän vuoksi vaakasaumat hieman irvistävät.

Kankaana sisältä lueteltuna: kierrätyspuuvilla, tukikangas, karkkipaperit ja kristallimuovi. Malli: Hipun blogista. Karkkipaperina tässä mallissa Fazerin joulusuklaakaramellien paperit. Vetoketju: metalliketju omista varastoista.
Tässä näkyy pussukan sisuksen kierrätyskangas ja vetoketju tarkemmin


Tällaisen pussukan ompelin jo ennen joulua, heti Tampereen käsityömessujen jälkeen jonkun osaston nauhakoristeisten pussukoiden ja kassien innostamana. Kangas: untuvakangas omista varastoista, kuten myös nauhat. Vetoketju omista varastoista.
Otsikon nimitys tulee muuten siitä, kun vanhin tyttäreni kysyi joskus omaa hygieniapussukkaansa ja se jäi meille elämään kaikkien näiden nimenä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailusta blogissani, ilahdun kovasti kaikista kommenteista!